Közzétette - Kategória - Beregi Sport krónikák, Nyíregyháza, Nyírség, Nyírség hírei, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája, Vezér cikkek

Ősi riválisát fogadta az NB I/B-ben a Nyíregyházi KC


Nyíregyházi KC - Ózd kézilabda (5)

Rangadót játszott a férfi kézilabda NB I/B-ben a Nyíregyházi KC. A csapat az ősi rivális Ózdot fogadta. Az első percekben úgy tűnt, sima meccs lesz, hiszen 4–0-ra is vezetett az NYKC. Majd magukra találtak a vendégek, és a szünetig két gólra felzárkóztak. Fordulás után a vezetést is átvették a borsodiak, ekkor azonban kezdetét vette a Kurbely show. A nyíregyházi átlövő 9 lövéséből 9 alkalommal volt eredményes, majd egy pontatlan kísérlet után tizedszer is betalált. A Nyíregyháza előbb visszavette a vezetést, majd elhúzott, és megnyerte a találkozót.

Nyíregyházi KC–Ózd 31–28 (13–11)

NYKC: Nagy L. – Nagy Cs. 2, Atsushi 3, Pánczél 3, Gubó 5, Tumidalsky 1, Tóth 7. Csere: Oláh, Andelic, Kaplonyi, Bécsi, Varga, Munkácsi, Kurbely 10.

Varga Zsolt szakmai vezető: – Fontos mérkőzés volt, mindkét együttes szeretett volna javítani a legutóbbi eredmény után. Több jó egyéni teljesítmény is volt, így kritikus helyzetekben mindig volt, aki lendítsen a csapaton. 

[slideshow_deploy id=’91084′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük