Közzétette - Kategória - Moziműsor, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Namény mozi – Premierfilmek júliusban is Vásárosnaményban


nameny mozi julius

Vásárosnamény – Újabb premierfilmek érkeznek a Bereg szívébe, Vásárosnaményban, ahol ismét 3D élmény vár ránk júniusban is. Az önfeledt szórakozás helyszínéül ismét a Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ nagyterme szolgál majd, ahol a Szabolcs Cinema ismét premier filmeket szállít a városba.

Július 23. kedd 17:00

Az oroszlánkirály

/The Lion King/

amerikai családi kalandfilm, dráma, 118 perc, 2019

Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

Július 23. kedd 19:00

Annabelle 3.

/Annabelle Comes Home/

amerikai misztikus thriller, horror, 106 perc, 2019
Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna.
Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket.
A Démonok között-univerzum első leágazása, az Annabelle, óriási siker volt: az immár több mint 1,5 milliárdos eredményt elért filmek legújabb darabja a régi stábbal, a régi szellemben, de újult erővel támad.