40 eve varos vasarosnameny

Vitka SE - Lovopetrio SE labdarugo merkozesVásárosnamény – Újabb magabiztos, hazai győzelmem van túl, a Bodó Imre által irányított Vitka SE labdarúgó csapata. A Megyei harmadosztály hetedik fordulójában a Beregiek, a jó erőkből álló Lövőpetri SE csapatát látták vendégül. A hazaiak végig kontroll alatt tartva a mérkőzés egészét, folyamos nyomás alatt tartották az ellenfél kapuját, melynek eredményeképpen az első félidőben egy, a másodikban pedig két találattal köszöntek be a vendégek hálójába. Az enerváltan játszó petriek végül egy, a sportpályákra nem illő jelenet után tudtak szépíteni. Összességében így megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott a beregi alakulat, így a tabella stabil középmezőnyében várhatja a folytatást.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés statisztikája:Vitka SE - Lovopetri SE labdarugo merkozes (4)Vitka SE - Lovopetri SE labdarugo merkozes (3)A forduló eredményei:

Vitka SE - Lovopetri SE labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Lovopetri SE labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?