Gergelyiugornya SE - Ajak SE bajnoki labdarugo merkozesGergelyiugornya – Rangos mérkőzésen van túl a Bereg szívének, Vásárosnaménynak a megyei másodosztály Nyírerdő csoportjában szereplő együttesének, a Gergelyiugornyai SE-nek. A megye másodosztályban első évadában szereplő Gergelyiugornyai SE jó szezont tudhat maga mögött, hiszen a középmezőny stabil tagjaként számtalan nagy csatán van túl. A hét végén is ilyen mérkőzést várt rá, hiszen a tabella második helyén álló Ajak együttesét látta vendégül hazai pályán. A jó iramú, kiélezett mérkőzésen végül az esélyesebb csapat győzött, de a Beregieknek nincs miért szégyenkezniük, hiszen színvonalas mérkőzésen maradtak ezúttal alul a bajnokaspiráns ellenében.

Gergelyiugornyai SE - Ajak SE labdarúgó mérkőzés (1)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE labdarúgó mérkőzés (5)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE labdarúgó mérkőzés (4)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE labdarúgó mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?