40 eve varos vasarosnameny

mozdulj nameny 40 a varaosnameny sziva termal- es wellness furdobenVásárosnamény – Az idén negyven éves várossá avatását ünneplő Vásárosnamény jubileumi programsorozatát újra nívós, a város egészét megszólító programmal ünnepelte. A reggeltől késő délutánig számos sportolási lehetőséget próbálhatott  ki Vásárosnamény és a térségének sportszerető közönsége, hiszen a Szilva Termál- és Wellnesfürdőben “Mozdulj Namény 40!” elnevezéssel, családi sportnap került megrendezésre.

A hagyományteremtő célzattal szervezett sportnapot igen nagy érdeklődés kísérte, ahol tucatnyi sportolási lehetőség várta a mozogni vágyókat. A fürdő vezetősége a sportnapot azzal a céllal hívta életre, hogy minél inkább összekovácsolja a város lakosságát, népszerűsítve az egészséges, sportos életmódot. A program a kora reggeli órákban kezdődött, ahol Hankovszkiné Medve Mónika fürdővezető és Filep Sándor polgármester ünnepi köszöntőjét követően, a népes számú mozogni vágyó Temesi Éva vezetésével, közös bemelegítéssel hangolódhatott a nap további részére. A színes és tartalmas sportprogramok során kipróbálhatták a labdás- és az erősítő aerobikot Jávorszkyné Temesi Éva vezetésével, jógázhattak Turai Zsigával, Callenetics tornázhattak Simon Lászlóné Marikával, vízi tornázhattak Hankovszkiné Medve Mónikával, Kick boxolhattak Faragó Janival, Bosu Pro training bemutató várt mindenkire Kertész Tamással, illetve 2×20 perces mérkőzéseken rúghatták a bőrt a labdarúgást kedvelők. A sport minden területét felölelő programok mellett, váltóúszás várta a résztvevőket, ahol a jubiláló Vásárosnaményért úszhatott minden, összesen 40 kilométernyi távot. A napot Magyarország legerősebb embereinek versenye zárta, akik az intézmény előtti parkolóban kamionhúzásban, rönk- és autó emelésben, illetve traktorabroncs gurításban mérethették meg tudásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?