Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Moldovában erősítették a Bereg hírnevét


Moldova

Október közepén egy 8 napos tréningen vettem részt Moldovában, 11 másik nemzet részvételével (Horvátország, Dánia, Grúzia, Görögország, Olaszország, Litvánia, Moldova, Románia, Spanyolország, Törökország és Ukrajna).

A projektet egy Dán társaság szervezte az Erasmus+ keretében. A cél a különböző nemzetiségű fiatalok közötti kapcsolat erősítése volt.  Izgalmas volt megismerni a többiek álláspontját az Európát jelenleg érintő és foglalkoztató kérdésekben, mindezt egy igen különleges környezetben. Napjaink jelentős részében érdekes foglalkozásokon vettünk részt a non-formális tanulás jegyében, majd estére közös kikapcsolódás következett. Nem hétköznapi beszélgetések kerekedtek, melyeket gyakran hangos kacagás követett.

Mindenkinek ajánlom résztvenni hasonló eseményen, aki szeret utazni, új embereket és helyeket megismerni, emellett nem esik nehezére kikerülni a komfort zónájából.

Akinek felkeltettem érdeklődését és rendelkezik társalgási szintű angol nyelvtudással; hasonló, aktuális lehetőségekről a http://culturalrelations.org/ oldalon tájékozódhat.

Balogh Gábor

Balogh Gábor


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük