Megyénk is előkelő helyen szerepel Magyarország idei szextérkép

40 eve varos vasarosnameny

szex

Bár nem mindenki vállalja nyíltan, itthon is rengetegen néznek különböző szexvideókat, melyek közül a legnépszerűbbek az amatőr pornók, a mostohaanyukák főszereplésével készült felnőtt filmek és a nyilvános szexet bemutató videók. De hol a

A Szexrandi.hu ismét készített egy felmérést, melyből nem csupán a már említett TOP3 pornótípusra derült fény. Annak is utánajártak, hogy melyik megyékben kerestek legtöbbször szexuális tartalmakra. Ezek: Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye. Ez alapján meghatározták a hazai szexvideó-fővárost is, ami Nagykanizsa lett, de nem sokkal maradt el tőle Miskolc, Nyíregyháza és Mosonmagyaróvár sem. A pornófilmek két okból problémásak: egyrészt a fogyasztás mennyisége, másrészt a minősége miatt. Utóbbi tekintetében az egyre extrémebb tartalmak igénylése jellemző, mivel az unalom, a megszokás itt is megjelenik– mondta a Blikknek Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, aki azt is megjegyezte: a felnőttfilmek negatív hatása a párkapcsolatokra világszinten jelent problémát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!