Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE felnott labdarugo merkozes

Vásárosnamény – Újabb fordulót rendeztek a megye első osztály Kelet-Takarék csoportjában, ahol a beregi alakulat ezúttal a középmezőny masszív tagját, a Tiszakanyár SE csapatát látta vendégül hazai pályán. A téthez és esélyeshez méltóan, hatalmas iramban kezdett a Vásárosnamény SE, minden megszerzett labdával azonnal Takács Ádám kapuja felé indult, ennek pedig korán meg is lett az eredménye. Tóth Tamás már a 7. percben megszerezte a vezetést. A 38. percben szinte kilátástalan helyzetbe került a vendég alakulat, ugyanis az utolsó emberként szabálytalankodó Csáki Róbert játékos-edzőt, kiállította a játékvezető. Az emberelőnyben játszó, folyamatosan támadó, ziccereket kidolgozó Vásárosnamény játékát újabb találat jelezte, méghozzá Schmidt Péter bombagólja. A lefújást megelőzően Illés Attila öngólja megpecsételte a vendégek sorsát. A második játékrészben kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol egy-egy találat született mindkét oldalon. A lefújást követően Vásárosnamény megszerezte idei első, hazai győzelmét, értékes három pontot gyűjtve ezzel.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”128″]

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán:- Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Viszont 4-0-nál érthetetlen módon visszavettünk a játékból, így szépített a vendégcsapat, amely végig felvállalta a játékot. Gratulálok a játékosainak, a vendégeknek pedig további sok sikert kívánok.

Csáki Róbert:- Próbálok diplomatikusan fogalmazni. Úgy gondolom, hogy a kettes számú asszisztens a kiállításnál és a második kapott gólunknál óriásit tévedett, azt követően pedig a hazaiak kárára is összehozott egy bakit. Ő azt mondta erre, hogy így látta. Elfogadom, de elment rajta egy meccsünk, mert amit a csapatom játékban a második félidőben emberhátrányban nyújtott, az előtt le a kalappal. Gratulálok az ellenfélnek.

A mérkőzés legjobbja szavazás:

A mérkőzés statisztikája:

Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE bajnoki labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE bajnoki labdarugo merkozes (4)A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE bajnoki labdarugo merkozes (3)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Tiszakanyar SE bajnoki labdarugo merkozes (2)

Vélemény, hozzászólás?