40 eve varos vasarosnameny

bilincs

Egy 21 éves nagyecsedi férfi a parkolóban ütött meg egy tinédzser fiút, azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni, ha nem adja át a mobiltelefonját és a karóráját.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. László 21 éves nagyecsedi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy fehérgyarmati parkban megütött egy 15 éves helyi lakost és miközben megöléssel fenyegette, értékei átadását követelte. A fiatal fiú a bántalmazás és a fenyegetés hatására átadta támadójának a mobiltelefonját és a karóráját.

A rendőrök a bejelentést követően Sz. Lászlót rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?