Közzétette - Kategória - Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Beregsurány, Határrendészeti hírek, Regionális hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Megindult a határátléptetés a beregsurányi határátkelőhelyen


beregsurány határ

Informatikai probléma miatt szünetelt 2015. november 25-én a beléptetés Magyarország területére ukrán viszonylatban a barabási, lónyai, tiszabecsi, beregsurányi és a záhonyi, román viszonylatban a vállaji határátkelőhelyeken. A szakemberek elhárították a hibát, a forgalom 13 óra 30 perckor megindult. Az érintett határátkelőhelyeken az átléptetés ki- és belépő irányba egyaránt zavartalan és folyamatos.

Előzmények:

Informatikai probléma miatt szünetel a beléptetés Magyarország területére ukrán viszonylatban a barabási, lónyai, tiszabecsi, beregsurányi és a záhonyi, román viszonylatban a vállaji határátkelőhelyeken.
A hatóságok jelenleg csak az EU tagországok állampolgárait tudják kiléptetni. A belépő irányú személyforgalomban emiatt a beregsurányi és a záhonyi határátkelőhelyeken több órás várakozás alakult ki.
A szakemberek jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a probléma elhárításán. A hatóság az utazók megértését és türelmét kéri!
– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük