Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Már a vécépapírra, tejre és a konzervekre is korlátozást vezetett be az egyik legnépszerűbb hazai üzletlánc


Már a vécépapírból sem vehet annyit az ember, amennyit csak szeretne. Az egyik hazai üzletlánc mennyiségi korlátozása a vécépapírra és a konzervekre is kiterjed.

A papírhiány miatt csak korlátozott számban juthatunk mostantól hozzá a vécépapírhoz és a papírzsebkendőkhöz is a Lidlben. 4 zacskó vécépapír már sok, 3 még belefér – írja a Telex.

Azonban mostantól nemcsak a papírtermékek, de a konzerváruk, és a tej is az ellenőrzött mennyiségű termékek közé tartozik. 2 liter 2,8%-os UHT-tej helyett, csak 6 litert vehetünk egy vásárlás alkalmával. Az áruház is megszólalt az ügyben:

“Áruházainkban jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettünk be mennyiségi korlátozást. Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az áruellátás folyamatosan biztosított legyen, ugyanakkor az utóbbi hónapokban az tapasztalható, hogy többszörös az érdeklődés az árstoppal érintetett termékek iránt. Bár sok esetben jelentősen nagyobb mennyiségű termék rendelkezésre állásáról gondoskodunk a megnövekedett kereslet okán van, hogy ez is kevésnek bizonyul” – közölte a Lidl.