Közzétette - Kategória - Barabás, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregi határrendészeti hírek, Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Határrendészeti hírek, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vezér cikkek

Lopott alkatrészekből összeszerelt gépjármű bukott le a barabási határátkelőhelyen


Lopott alkatrészekből összeszerelt gépjármű bukott le a barabási határátkelőhelyen

Barabás – A barabási rendőrök az átkelőhelyen szolgálatot teljesítő Frontex vendégtiszt segítségével ellenőrizték a belépésre jelentkező mikrobuszt.

A barabási közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2018. augusztus 26-án 11 óra 30 perckor egy ukrán honosságú mikrobusszal közlekedő külföldi férfi. A rendőrök alapos ellenőrzés végrehajtása érdekében felvették a kapcsolatot az átkelőhelyen szolgálatot teljesítő Frontex vendégtiszttel. Megállapították, hogy a jármű több lopott gépkocsi alkatrészeiből lett összeszerelve, melyekre az olasz és a francia hatóságok körözést adtak ki. A rendőrök a 48 éves ukrán állampolgárságú férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították, a mikrobuszt lefoglalták. A rendőrség a további eljárás során felvette a kapcsolatot a körözést kibocsátó hatóságokkal.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük