Közzétette - Kategória - Perényi-tanya, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Közösségépítő Tanya napot tartottak Vásárosnaményban


Közösségépítő Tanya napot tartottak Vásárosnaményban
[srizonfbalbum id=315]
Vásárosnamény – Immár évek óta hagyomány Vásárosnamény-Perényi Tanyán, hogy minden évben egy alkalommal összegyűl a település apraja és nagyja, hogy egy napot a szórakozás és a vidámság jegyében töltsön el. A Vásárosnamény közelében fekvő Perényi Tanya és annak falugondnoka Kiss András ezen a délutánon is kellemes időben és festői környezetben biztosított kellemes kikapcsolódást, jó táptalajt a pihenéshez, a szórakozáshoz és a jó beszélgetésekhez egyaránt.
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1105125636243161/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]
A közös ebédet követően a Filep Aurél és Gazdag Adrienn duó szórakoztatta népszerű slágerekkel a népes publikumot, melyben a jelen és a múlt közkedvelt dalai hangzottak el. A kellemes dallamokat követően először a Perényi Tanya falugondnoka, Kiss András köszöntötte a jelenlévőket, aki a tanya összefogásáról, az emberek segítőkészségéről és a falu jelenéről is beszélt.
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1105175952904796/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]
Köszöntöjét követően Vásárosnamény polgármestere, Filep Sándor nyitotta meg hivatalosan is a rendezvényt, ahol többek között ezen városrész példás összefogását méltatta, megköszönve, hogy ismét egy ilyen színvonalas rendezvénnyel bővült a Bereg és annak szíve Vásárosnamény. Beszédében továbbá kitért arra, hogy Vásárosnamény ebben az évben is számos színvonalas rendezvényt rendezett, mellyel ismét bővült a beregi tájegység és a város nívója. Visszatekintett a nyári programok sokaságára is, mely a városlakók hathatós segítsége nélkül nem jöhetett volna létre. Végezetül örömmel konstatálta, hogy a szép számmal összegyűjt lakók ismét kitettek magukért, megmutatva a beregi összefogás erejét. A népszerű beregi formációt és a megnyitót követően Bajusz Petra gyönyörű hangja lepte be a Művelődési Ház mögötti park egészét. A nap további részében Báki Bertalan mulatós slágerei csendültek fel a tanya bál keretein belül.

[slideshow_deploy id=’110920′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük