40 eve varos vasarosnameny
Középiskolások Fair Play Kupája Kisvárdán (4)

Az előző tanév tavaszi tornájának néhány pillanata. Fotó katona Dávid

Dombrád, Kisvárda, Záhon – A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben a tanévben is megrendezi a középiskolák 15-19 éves korosztályának kispályás focibajnokságát.
A rendezvény célja a női és férfi szabadidős labdarúgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a fair play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése.
A felmenő rendszerű vetélkedésen a Kisvárda környéki iskolák területi tornájának szerdán a KSE műfüves pályája nyújt otthont. Kisvárda, Dombrád és Záhony tanodáinak képviseletében a 15 fiú csapat három, míg a 7 leány csapat két csoportban méri össze erejét, melyeket a helyosztó mérkőzések követnek majd. A tavasszal rendezendő második kör után a legeredményesebb gárdák a megyei döntőben folytatják tovább a versengést.


Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?