40 eve varos vasarosnameny
Közbiztonsági referensek vizsgáztak Mátészalka

Mátészalka KvK

Csütörtökön, közbiztonsági referensek vizsgáztak a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen, a jövőben a hozzájuk tartozó települések polgármestereit segítik majd a katasztrófavédelmi feladataik ellátásában.
A kirendeltség illetékességi területén lévő települések közül 8 település közbiztonsági referense vizsgázott az elmúlt héten megtartott 30 órás alapképzést követően. A referensek a településeken a polgármestereket fogják segíteni a katasztrófavédelmi feladataik ellátásában. A vizsgát Kovács Miklós tű. alezredes, kirendeltségvezető nyitotta meg, majd ismertette a vizsga menetét. A vizsgázók írásbeli feladatlapot töltöttek ki, majd ezt követően szóbeli tételeket kidolgozva adtak számot a tudásukról a 3 tagú vizsgabizottság előtt. Minden referens sikerrel vette az akadályokat, megfelelt a vizsgán.

A megmérettetést követően az eseményt Gyenge László tű. alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő, a vizsgabizottság elnöke zárta le, majd a kirendeltségvezető átadta a sikeres vizsgáért járó bizonyítványokat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?