40 eve varos vasarosnameny

gergelyiugornya se - hodasz bse labdarugo merkozes (4)

Gergelyiugornya – Mély gödörben Gergelyiugornya felnőtt csapata is, akik immár sorozatban harmadik mérkőzésüket abszolválják sikertelenül a Megyei II. osztály Nyírerdő csoportjában. A Beregiek soron következő ellenfele ezúttal a táblázat alsó szekciójában elhelyezkedő Fényeslitke csapata volt. A mérkőzést végig kontroll alatt tartó hazaiak már az első félidőben szerzett három találatukkal jelezték, hogy ma otthon tartják a három pontot. A dekoncentráltan és akarat nélkül játszó Beregiek a második félidőben sem tudták felvenni a ritmust, így a végén kiütéses és megérdemelt hazai győzelem született.Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE labdarugo merkozes (1)

Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE labdarugo merkozes (4)Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE labdarugo merkozes (3)Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?