40 eve varos vasarosnameny

Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny

Vásárosnamény – Újra nívós sporteseménynek adott otthont a Bereg és annak szíve, Vásárosnamény. A Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő eseményen ezúttal a kézilabda szerelmesei élvezhették a megyei legkisebbjeinek és azok legjobbjaival, a Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett tornán. A Kisiskolás versenyek Kulcsár Anita régiójában szereplő, Marczi Katalin és Járosi Viktória által vezetett beregi alakulat, a Vitka SE is képviseltette magát a tornán. A torna, népes számú közönség jelenlétében nagy küzdelmeket, vidám pillanatokat hozott mind a gyerekek, mind pedig az azt megtekintő szülők számára.


A torna mérkőzéseinek eredményei:

Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny (3)

A hazai csapat szereplése is bravúrosra sikeredett, hiszen egy győzelemmel és egy vereséggel abszolválták a tornát.

Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny (2)Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny (1)Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny (5)Kisiskolás versenyek U9 Kulcsar Anita regio Vasarosnameny (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?