Közzétette - Kategória - Demecser, Nyírség hírei, Nyírségi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hírei

Késsel támadt rá, majd kirabolta a taxist egy 27 éves nő


Illusztráció

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. B. 27 éves berkeszi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint augusztus 13-án éjszaka a 27 éves nő taxit hívott, hogy az általa megadott helyre szállítsa.

Amikor Nyírbogdányon haladtak keresztül, az utas agresszíven kezdett el viselkedni, mire a sofőr megállt, és felszólította, hogy szálljon ki az autóból. Ekkor a nő elővette a nála lévő kést, és azzal elkezdett hadonászni a taxiban. Miután mindketten kiszálltak a gépjárműből, L. B. tovább folytatta a fenyegetőzést, majd a gépkocsiból kivette a sofőr pénztárcáját, és elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, melynek eredményeként még aznap a lakóhelyén elfogták a feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 27 éves nőt a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.