Közzétette - Kategória - Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái

Kerékpárost ütött el Nyíregyházán, keresik a rendőrök


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a 15010/89/2024. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen járművezető 2024. január 4-én 16 óra 45 perc körül az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, ismeretlen típusú fehér személyautóval közlekedett Nyíregyháza Garibaldi utcán, az Ószőlő utca felől a Korányi Frigyes utca irányába. A gépkocsivezető közlekedése során a Korányi Frigyes és a Garibaldi utca útkereszteződésénél nem biztosított elhaladási elsőbbséget a gyalog-és kerékpárúton szabályosan, kerékpárral közlekedő nő részére akivel összeütköztek, majd a kerékpáros az úttestre esett.

A felek között a felelősség kérdéséről nem esett szó, a nő és a férfi a baleset helyszínét személyes adataik rögzítése nélkül, egymás kölcsönös beleegyezése alapján elhagyták.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a baleset feltételezett okozójának kilétét illetően, illetőleg amennyiben maga a gépjárművezető magára ismer, jelentkezzen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük