Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Felső-Szabolcs hírei, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Záhony

Katasztrófa ellen védő diákok versengtek Kisvárdán


Katasztrófa ellen védő diákok versengtek Kisvárdán (5)

  Kép: A középiskolás kategóriában idén is záhonyi kollégisták szerepeltek kiemelkedően. (Katona D. felvétele)

Vásárosnamény, Záhony-  A napokban a kisvárdai tűzoltó laktanya nyújtott otthont a felmenő rendszerű Országos Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny területi fordulójának.
A versengésre 7 általános és 10 középiskolás, egyenként 4 fős csapat jelentkezett tucatnyi településről. A versenyzőkre 16 érdekes feladat várt a különféle állomáshelyeken, melynek végén a két korosztályban 3-3 gárda versenyzőit és felkészítő tanárait jutalmazták érmekkel és oklevelekkel. A középiskolás kategóriában az első négy helyezésből hármat a záhonyi Dr. Béres József Kollégium csapatai vittek el, közéjük ékelődött 3. helyezésével a Bessenyei Gimnázium I. csapata. Az általános iskolások mezőnyében Mándok, Kisvárda, Vári E. Ált. Iskola és Ajak sorrend alakult ki. Az április 14-én rendezendő megyei döntőben egy középiskolai és két általános iskolai csapat képviselheti a térség színeit.

[slideshow_deploy id=’101351′]

Szlovák Dorottya – Katona Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük