Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Felső-Szabolcs hírei, Regionális hírek, Rendezvények, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Záhony

Katasztrófa ellen védő diákok versengtek Kisvárdán


Katasztrófa ellen védő diákok versengtek Kisvárdán (5)

  Kép: A középiskolás kategóriában idén is záhonyi kollégisták szerepeltek kiemelkedően. (Katona D. felvétele)

Vásárosnamény, Záhony-  A napokban a kisvárdai tűzoltó laktanya nyújtott otthont a felmenő rendszerű Országos Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny területi fordulójának.
A versengésre 7 általános és 10 középiskolás, egyenként 4 fős csapat jelentkezett tucatnyi településről. A versenyzőkre 16 érdekes feladat várt a különféle állomáshelyeken, melynek végén a két korosztályban 3-3 gárda versenyzőit és felkészítő tanárait jutalmazták érmekkel és oklevelekkel. A középiskolás kategóriában az első négy helyezésből hármat a záhonyi Dr. Béres József Kollégium csapatai vittek el, közéjük ékelődött 3. helyezésével a Bessenyei Gimnázium I. csapata. Az általános iskolások mezőnyében Mándok, Kisvárda, Vári E. Ált. Iskola és Ajak sorrend alakult ki. Az április 14-én rendezendő megyei döntőben egy középiskolai és két általános iskolai csapat képviselheti a térség színeit.

[slideshow_deploy id=’101351′]

Szlovák Dorottya – Katona Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük