Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Jön a fapados McDonald’s: már székek sem lesznek az egyik éttermükben


Jön a fapados McDonald's már székek sem lesznek az egyik éttermükbenHús-vér emberek már nem szolgálnak ki, csak érintőképernyőn lehet rendelni, és csak elvitelre. És csak háromféle kaja lesz.

Londonban, a Fleet Streeten nyílt meg az első olyan étterem a McDonald’s gyorsétteremlánc keretein belül, ahol nem lehet leülni. Az egység arra specializálódott, hogy csak elvitelre szolgálja ki a vendégeit gyorskajával, és még ezen belül is személytelenebbre vették a módszereket.

Ez az újítás az autós rendeléshez hasonlóan forradalmasíthatja a gyorséttermi étkezést.

Az amerikai Forbes azt írja, hogy az új étteremben nincsenek bútorok és dekoráció sem, a rendelést követően nem tud leülni a vevő. A rendelést és a fizetést is érintőképernyős terminálokon végzik a vásárlók, tehát hús-vér emberek már nem szolgálnak ki.

A kínálat is jóval kisebb, sült krumpli, csirkefalatkák és a klasszikus Big Mac kapható csak az üzletben, miután megtörtént a rendelés, a vevő a kijelölt helyen vár, amíg megérkezik az étel, amit egyébként – még – valódi emberek készítenek el.

Egyelőre a londoni éttermet kísérleti projektnek szánja a cég, egyelőre nincs szó arról, hogy máshol is bevezetnék, vélhetően meg akarják várni a reakciókat.