Közzétette - Kategória - Beregi sziréna, Nyírségi sziréna, Rétközi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye krónikája, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Szabolcsi sziréna, Szatmári szíréna

Járművek átvizsgálásához nyújtanak segítséget a megyei rendőrök


Járművek átvizsgálásához nyújtanak segítséget a megyei rendőrök

A járművek átvizsgálásához nyújt segítséget a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és együttműködő partnereinek rendezvénye, amit 2017. április 1-jén 10 órától 17 óráig tartanak a Nyír Plaza parkolójában (Nyíregyháza, Szegfű u. 75.).

A helyszínen a Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya mobil műszaki vizsgaállomásán a fékeket és a futóművet vizsgálják meg díjmentesen, valamint szakemberek ellenőrzik a világítóberendezések és a gumiabroncsok állapotát. A rendőrök segítenek a kerékpárok kötelező tartozékokkal való felszerelésében, a gépjárművek folyadékszint ellenőrzésében, és figyelmeztetnek az okmányok érvényességének esetleges lejártára.

Mindeközben a családtagok és a várakozók sem unatkoznak: a kisgyerekeket közlekedésbiztonsággal kapcsolatos színező és kirakó-foglalkozás várja, a nagyobbak kipróbálhatják a motor-szimulátort és a „részeg szemüveget”, illetve KRESZ-tudásukat tesztelhetik.

A rendezvényen az érdeklődőknek lehetősége nyílik a „BikeSafe” program keretén belül kerékpárjaik ingyenesen regisztrációjára, továbbá a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhatnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó kollégáinál.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük