40 eve varos vasarosnameny

Járművek átvizsgálásához nyújtanak segítséget a megyei rendőrök

A járművek átvizsgálásához nyújt segítséget a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és együttműködő partnereinek rendezvénye, amit 2017. április 1-jén 10 órától 17 óráig tartanak a Nyír Plaza parkolójában (Nyíregyháza, Szegfű u. 75.).

A helyszínen a Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya mobil műszaki vizsgaállomásán a fékeket és a futóművet vizsgálják meg díjmentesen, valamint szakemberek ellenőrzik a világítóberendezések és a gumiabroncsok állapotát. A rendőrök segítenek a kerékpárok kötelező tartozékokkal való felszerelésében, a gépjárművek folyadékszint ellenőrzésében, és figyelmeztetnek az okmányok érvényességének esetleges lejártára.

Mindeközben a családtagok és a várakozók sem unatkoznak: a kisgyerekeket közlekedésbiztonsággal kapcsolatos színező és kirakó-foglalkozás várja, a nagyobbak kipróbálhatják a motor-szimulátort és a „részeg szemüveget”, illetve KRESZ-tudásukat tesztelhetik.

A rendezvényen az érdeklődőknek lehetősége nyílik a „BikeSafe” program keretén belül kerékpárjaik ingyenesen regisztrációjára, továbbá a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők a határvadász-képzésről is tájékozódhatnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó kollégáinál.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?