Közzétette - Kategória - Felső-Szabolcs hírei, Kisvárda, Olvasóink küldték, Olvasóink rovata, Regionális hírek, Rendezvények, Rétköz hírei, Vásárosnamény hírei, Vezér cikkek, Záhony

IX. Refi sakk-kupa Kisvárdán


IX. Refi sakk-kupa Kisvárda (1)

Pillanatképek a versenyről – Fotó: Katona Dávid – Lelesz Csaba

Kisvárda, Záhony – A napokban a kilencedik alkalommal rendezték meg a felső-szabolcsi térség iskolás csapatainak Refi sakk-kupáját.

A kisvárdai Református Általános Iskola és Gimnázium otthonos aulájában hat diáktrió mérte össze az elmesportban való jártasságát. A  versengésen a helyi Bessenyei György Gimnázium, a házigazda középiskola és a záhonyi Dr. Béres József Kollégium is két-két együttessel képviseltette magát. Az ünnepélyes megnyitó után öt izgalmas fordulóban mérték össze tudásukat a csapatok. A Gálné Mátyás Veronika tanárnő szervezésében mintaszerűen lebonyolított tornán ezúttal is a Bessenyei György Gimnázium I. csapata szerezte meg az elsőséget a Bessenyei II. számú együttesét és a vendéglátók első gárdáját megelőzve. A viadal végén Ivánné Nagy Bernadett igazgatónő köszöntötte a résztvevőket, méltatva a hagyományos kupa jelentőségét, majd győztes gárdának a kupát és a dobogós együttesek tagjai számára az érmeket, valamint a további helyezettek emléklapjait Gálné Mátyás Veronika főszervező nyújtotta át.

[slideshow_deploy id=’91266′]

Katona Dávid – Lelesz Csaba

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük