Közzétette - Kategória - Beregi sziréna, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei bünügyi krónikái, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Ittasan közlekedett a Vásárosnamény és Tiszaszalka közötti útszakaszon


Illusztráció

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást R. D. 27 éves tiszaadonyi lakos ellen. A férfi 2020. augusztus 21-én személygépkocsival közlekedett a Vásárosnamény és Tiszaszalka közötti útszakaszon, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket jelzett. A férfit hiteles légalkoholmérés céljából a rendőrkapitányságra előállították, ahol további két alkalommal is pozitív eredményt fújt. A rendőrök a férfit 2020. augusztus 25-én gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a vallomásában elismerte, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság