Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Gergelyiugornyai SE, Regionális hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vezér cikkek

Ismét kevesek voltak a gergelyiugornyai ifisták, mint ukrán határon a legális cigaretta


gergelyiugornya se - hodasz bse u19 labdarugo merkozes (2)

Fotó: archiv

Gergelyiugornya – Sorozatban negyedik, a bajnokság során pedig tizennyolcadik vereségét szenvedte el a Gergelyiugornyai SE U19-es labdarúgó csapata. A másodosztályban szereplő gárda ezúttal a Demecseri VKSE csapatához látogatott. A küzdelmes, gólgazdag mérkőzésen a nem túl acélos kerettel rendelkező Demecseriek már az első félidőben öt góllal köszöntek be a vendégek kapujába. A második félidőben egy-egy gól született mind a két oldalon, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot. A gergelyiugornyai ifisták így ezen a napon is kevésnek bizonyultak, mint ukrán határon a legális cigaretta. A bajnokság során 37 rúgott és 127 kapott góljukkal, mínusz 90-es gólkülönbségükkel a bajnokság utolsó előtti helyén árválkodva várják a folytatást.

Demecser - Gerrgelyiugornya U19 labdarugo merkozes (3)

Demecser - Gerrgelyiugornya U19 labdarugo merkozes (2)Demecser - Gerrgelyiugornya U19 labdarugo merkozes (1)Demecser - Gerrgelyiugornya U19 labdarugo merkozes (4)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük