Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Megyei- és térségi programajánló, Regionális hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák

Ingyenes szakmai fórum a vidékfejlesztésről Vásárosnaményban


vidékfejlesztés

Vásárosnamény – Októberben és novemberben nyolc várost érintő ingyenes szakmai fórumsorozaton mutatják be a Vidékfejlesztési Programban megnyíló pályázati lehetőségeket – tudta meg lapunk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei igazgatóságától. Rácz Imre megyei elnök elmondta: az Európai Bizottság 2015 augusztusában fogadta el Magyarország 2014–2020-as időszakra vonatkozó Vidékfejlesztési Programját (VP).

– A magyar agrárium jövője szempontjából létfontosságú, hogy a mintegy 1300 milliárd forintnyi forrást a hazai gazdálkodók, termelők minél hatékonyabban fel tudják használni. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ezért kiemelt figyelmet fordít tagjai tájékoztatására – fogalmazott a megyei elnök.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara októberben és novemberben nyolc várost érintő fórumsorozatot szervez a tagjai részére a Vidékfejlesztési Programban megnyíló pályázati lehetőségekről. A megyei gazdák számára tehát jó hír, hogy a nyolc helyszín egyike Vásárosnamény lesz, ahol a helyi művelődési központba várják az érdeklődőket.

A rendezvény helyszíne:

Vásárosnamény, Balázs József Városi Könyvtár és Művelődési Központ, Rákóczi utca 9.

Időpontja:

2015. november 6. (péntek), 9 óra 30 perc.

Befogadóképesség: 400 fő


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük