40 eve varos vasarosnameny

Elektro-Szaki Műszaki Szaküzlet Vásárosnamény 1

Vásárosnamény – A Bereg szívében, Vásárosnaményban működő Elektro Szaki szaküzlet, naponta hívja fel magára a figyelmet alacsony áraival, széles választékával és minőségi termékeivel. A korábban induló mosógép- és hűtő csereakció mellett, most régi elavult televíziónkat is lecserélhetjük a készleten lévő megjelölt termékeikre , mely akció a készlet erejéig érvényes!

További részletekért forduljon bizalommal az Elektro Szaki munkatársaihoz a Szabadság tér 32/A szám alatt lévő üzletben vagy érdeklődjön a 06 (70) 614 4000 telefonszámon.

Elektro Szaki Vásárosnamény (1) Elektro Szaki Vásárosnamény (2) Elektro Szaki Vásárosnamény (3) Elektro Szaki Vásárosnamény (1)

Elektro-Szaki Műszaki Szaküzlet Vásárosnamény Elektro-Szaki Műszaki Szaküzlet Vásárosnamény

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?