Közzétette - Kategória - Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei

Holttestet találtak a Tiszánál – A megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Záhonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15080-169/6/2020. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 16-án délután Tiszabezdéd külterületén a Tisza folyó árterében lévő erdős területen egy ismeretlen személyazonosságú férfi holttestet találtak. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Az elhunyt ismertetőjelei: 40-50 év közötti, sárgás színű pólót, sötétszürke polár pulóvert, katonai jellegű terepmintás zubbonyt- és nadrágot, világos barna színű övet és 42-es méretű munkavédelmi bakancsot viselt. A holttest mellett volt hátrahagyva egy 28-as méretű, sötétbordó színű férfi vázas kerékpár.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen a Záhonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42-524-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívószámot. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság