Közzétette - Kategória - Magyarország hírei - Bűnügyi - Gazdasági - Politikai hírek

Havas eső után sűrű köd telepszik az országra

Illusztráció

Illusztráció

Ma az északkeleti tájakon fordulhat elő kevés havas eső, hó, délután pedig délnyugaton hullhat gyenge eső –  írja az Időkép.
Az ország többi részén a sok felhő mellett hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet. A Dunántúl északi-északkeleti felén és a főváros környékén megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban többfelé pára, köd képződhet. A legalacsonyabb hőmérséklet -7, +1 fok között alakul. Kora délután 1-6 fok várható.
Szerda reggelre sokfelé képződhet pára, köd, majd napközben változóan-erősen felhős, helyenként tartósabban párás, ködös idő várható. Északnyugaton megélénkül a déli-délkeleti szél. Hajnalban -11, -3, délután -1, +4 fok várható.
Csütörtökön a felhők lesznek túlsúlyban. Számottevő csapadék egyelőre nem várható. Sopron környékén élénk lehet a délies szél. Kora délután -1, +6 fok valószínű.
Pénteken a feltámadó déli, délkeleti széllel enyhébb levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Emellett változóan felhős-napos idő ígérkezik, számottevő csapadék nem várható. Kora délután a felhősebb északi tájakon 1-4, máshol 5-8 fok között alakulhat a hőmérséklet. Szombaton tovább melegszik a levegő. A szeles időben többfelé alakulhat 10 fok körül a csúcshőmérséklet.

Vélemény, hozzászólás?