Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – A forduló rangadóján rendezték meg a Megyei III. osztály Rétköz csoportjában, ahol a Vitka SE csapata, Aranyosapáti együttesét látta vendégül. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, akik egy védelmi hibát követően már a hatodik percbn megszerezték a vezetést. A szomszédvári rangadó ezt követőn hatalmas küzdelmet hozott, ahol mind a két csapat számos ziccer abszolvált sikertelenül, így az eredmény a lefújást követően már nem változott. A döntetlen szígú mérkőzésen így a vendégek örülhettek a győzelemnek.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés statisztikája:
Vitka-SE-Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (4)Vitka-SE-Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (3)Vitka-SE-Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka-SE-Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?