Közzétette - Kategória - Beregi Krónikák, Beregi sziréna, Regionális hírek, Szabolcs Szatmár Bereg megyei sziréna, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei, Vezér cikkek

Hatmillió forintnyi csempészcigarettát próbálták meg elrejteni a temetőben


Hat millió forintnyi csempészcigarettát próbálták meg elrejteni a temetőben 0

Egy temetőben próbáltak meg elrejteni mintegy 4500 doboz cigarettát azok a csempészek, akik munkatársaink láttán hátrahagyták a mintegy 6 millió forint értékű árut. Az ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

Egy ukrán határhoz közeli település temetőjénél gyanús nyomokat fedeztek fel a munkatársaink. Követték a nyomokat, és a temető ravatalozójánál álló jármű mellett négy férfit vettek észre. A pénzügyőrök láttán mindannyian elfutottak a helyszínről. A hátrahagyott járműben, mellette és a temető kerítésén kívül mintegy 4500 doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak a pénzügyőrök.

Munkatársaink a megközelítőleg 6 millió forint értékű adózatlan dohányárut, valamint a gazdátlanul hagyott járművet lefoglalták, és ismeretlen tettesek ellen költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

NAV