Közzétette - Kategória - Belföldi krónikák

Hamarabb zárnak áprilistól a Tescók


A megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva számos áruházunk nyitvatartását megváltoztatjuk. Az új nyitvatartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez.

A megváltozott vásárlói szokásokhoz igazodva számos áruházunk nyitvatartását megváltoztatjuk. Az új nyitvatartás jellemzően a késő esti kevésbé forgalmas időszakok rövidítését jelenti, amely hatékonyabbá teszi a kiszolgálást, és hozzájárul a munkatársak leterheltségének csökkentéséhez

– közölte a Magyar Nemzettel a Tesco Globál Áruházak Zrt.

A vásárlókat az áruházak bejáratainál és weboldalukon fogják tájékoztatni a megszokottól eltérő nyitvatartásról, a változások április 2-án lépnek életbe.

Az eddig éjjel-nappali Tesco hipermarketek 6 és 22 óra között lesznek nyitva. Az Expressz üzletek eddig 6-tól 22 óráig működtek, a jövő hónaptól kezdve két órával hamarabb, vagyis 20 órakor zárnak.

Nem csak a Tesco lépte meg a rövidebb nyitvatartást, csütörtökön jelentette be a Spar, hogy az üzleteik hétfőtől péntekig általában 6:30 és 19 óra között, szombaton és vasárnap áruházanként eltérő idősávban lesznek nyitva, az Aldi pedig még a hétvégén számolt be arról, hogy boltjai rövidített nyitvatartással üzemelnek.