Közzétette - Kategória - Bulvár

Gyomorforgató képek tucatjait osztják meg az állatkínzók egy zárt csoportban


44590

Gyomorforgató képek tucatjait osztják meg az állatkínzók abban a zárt csoportban, aminek már a neve is kiveri a biztosítékot a legtöbb embernél: “Jótékonyságból vasvillázd meg a macskád”

Vasvillára szúrt, felakasztott, megnyúzott macskák tucatjainak fotóit osztják meg abban a zárt Facebook-közösségben, aminek megszüntetését nem csak a legtöbb állatvédő szervezet, de kábé minden jóérzésű ember követeli. A több, mint 300 tagot számláló csoport eközben állítja: minden egyes sokkoló poszt után pénzzel támogatják a rákos gyermekeket. Az azonban jelenleg nem tisztázott, hogy mindez igaz-e, vagy (ami valószínűbb) csupán egy beteges vicc a jótékonyság megemlítése – írja a Daily Star.

A bizarr csoport feltöltései közt látható olyan videó, amin valaki közvetlen közelről lő le egy macskát, majd a tetemet a levegőbe emeli, míg mások nyíllal átlőtt vagy vasvillára szúrt házi kedvenceket fotóznak le. Természetesen pillanatok alatt több petíciót is indítottak az oldal bezárását követelve. A Change.org aláírásgyűjtéséhez 48 óra alatt csatlakozott a célként kitűzött 2000 támogató, és van, aki rögtön megemlíti: ha a Facebook nem változtat az illegális tartalmakhoz (például az állatkínzás bemutatásához) fűződő viszonyán, megszünteti a profilját.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük