40 eve varos vasarosnameny

Austria Juice-Vasarosnameny SE - Tarpa SC labdarugo merkozes

Vásárosnamény – A Bereg szívében rendezték meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának rangadóját, hiszen a Dudás Zoltán által irányított Austria Juice-Vásárosnamény SE a Márton István vezette Tarpa SC csapatát látta vendégül. A beregi el Clásicón” a hideg őszi, esős időjárás ellenére is, népes számú közönség volt kíváncsi a két csapat összecsapására. A szomszédvári rangadón a hazaiak, korrekt játékvezetés mellett kontroll alatt tudták tartani a mérkőzés egészét, melyhez számos kiemelkedő naményi teljesítmény is párosult. Mind közül lehengerlő teljesítményt nyújtott Deskó Dávid, aki klasszikus mesterhármasával döntötte el végül a szuperrangadót.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Naményiak legjobbja a Tarpa elleni rangadón?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

A mérkőzés statisztikája:Austria Juice Vasarosnameny se tarpa labdarugo merkozes (1)Austria Juice Vasarosnameny se tarpa labdarugo merkozes (3)

A bajnokság állása:Austria Juice Vasarosnameny se tarpa labdarugo merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?