Közzétette - Kategória - Bereg, Sport hírek, Vásárosnamény, Vásárosnamény SE, Vásárosnamény, Kisvárda,Záhony, Mátészalka, Fehérgyarmat, Csenger hírei, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

FACEBOOK VIDEÓK

FACEBOOK OLDAL

TWITTER BEJEGYZÉSEK

INSTAGRAM KÉPEK

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

Gólzáporos bajnoki rajt, szépségdíjas gólokkal Vásárosnaményban

Vasarosnameny SE - Mandok VSEVásárosnamény – A sikeres Magyar Kupa megméretést követően, megkezdte 2019/2020-as szezonját a Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgó csapata. A nyitófordulóban a beregi alakulat, a szezonra jelentősen megerősödött Mándok VSE csapatát látta vendégül hazai pályán. A két csapat a nyári meleg ellenére, egy közönségszórakoztató, helyzetekben bővelkedő mérkőzést vívott egymással. A lefújását követően a vendégek megszerezték a három pontot, így nem sikerült beregi győzelemmel kezdeni a szezonrajtot.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt Vásárosnamény legjobbja, a Mándok elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán: – Az első félidőben mélyen tudása alatt játszott csapatom, majd „remekül” késztettük elő a gólszerzési lehetőségeket a vendégek számára, amivel ők éltek is. A szünet után hiába volt több lehetőségünk, csak szépíteni tudtunk, végül teljesen megérdemelt a mándoki győzelem született.

Kiss Gábor: – Minden elismerésem a játékosaimé, a nagy meleg ellenére kiváló iramot diktáltak. A második félidőben lett volna esélyünk lezárni a meccset ennek ellenére a hazaiak szereztek szépítő gól, ezzel együtt a győzelmünk teljesen megérdemelt. Szeretném megköszöni a hazaiak mérkőzés utáni vendéglátását.

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (3)