Gólzáporos bajnoki rajt, szépségdíjas gólokkal Vásárosnaményban

40 eve varos vasarosnameny

Vasarosnameny SE - Mandok VSEVásárosnamény – A sikeres Magyar Kupa megméretést követően, megkezdte 2019/2020-as szezonját a Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgó csapata. A nyitófordulóban a beregi alakulat, a szezonra jelentősen megerősödött Mándok VSE csapatát látta vendégül hazai pályán. A két csapat a nyári meleg ellenére, egy közönségszórakoztató, helyzetekben bővelkedő mérkőzést vívott egymással. A lefújását követően a vendégek megszerezték a három pontot, így nem sikerült beregi győzelemmel kezdeni a szezonrajtot.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt Vásárosnamény legjobbja, a Mándok elleni mérkőzésen?

A szavazás állása

Betöltés ... Betöltés ...

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán: – Az első félidőben mélyen tudása alatt játszott csapatom, majd „remekül” késztettük elő a gólszerzési lehetőségeket a vendégek számára, amivel ők éltek is. A szünet után hiába volt több lehetőségünk, csak szépíteni tudtunk, végül teljesen megérdemelt a mándoki győzelem született.

Kiss Gábor: – Minden elismerésem a játékosaimé, a nagy meleg ellenére kiváló iramot diktáltak. A második félidőben lett volna esélyünk lezárni a meccset ennek ellenére a hazaiak szereztek szépítő gól, ezzel együtt a győzelmünk teljesen megérdemelt. Szeretném megköszöni a hazaiak mérkőzés utáni vendéglátását.

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!