Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Sport krónikák, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Gólzáporos bajnoki rajt, szépségdíjas gólokkal Vásárosnaményban


Vasarosnameny SE - Mandok VSEVásárosnamény – A sikeres Magyar Kupa megméretést követően, megkezdte 2019/2020-as szezonját a Vásárosnamény SE felnőtt labdarúgó csapata. A nyitófordulóban a beregi alakulat, a szezonra jelentősen megerősödött Mándok VSE csapatát látta vendégül hazai pályán. A két csapat a nyári meleg ellenére, egy közönségszórakoztató, helyzetekben bővelkedő mérkőzést vívott egymással. A lefújását követően a vendégek megszerezték a három pontot, így nem sikerült beregi győzelemmel kezdeni a szezonrajtot.

A mérkőzés összefoglalója:

A mérkőzés legjobbja szavazás:

[poll id=”136″]

Edzői nyilatkozatok:

Dudás Zoltán: – Az első félidőben mélyen tudása alatt játszott csapatom, majd „remekül” késztettük elő a gólszerzési lehetőségeket a vendégek számára, amivel ők éltek is. A szünet után hiába volt több lehetőségünk, csak szépíteni tudtunk, végül teljesen megérdemelt a mándoki győzelem született.

Kiss Gábor: – Minden elismerésem a játékosaimé, a nagy meleg ellenére kiváló iramot diktáltak. A második félidőben lett volna esélyünk lezárni a meccset ennek ellenére a hazaiak szereztek szépítő gól, ezzel együtt a győzelmünk teljesen megérdemelt. Szeretném megköszöni a hazaiak mérkőzés utáni vendéglátását.

A mérkőzés statisztikája:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (1)Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (2)

A forduló további eredményei:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (4)

A bajnokság állása:Vasarosnameny SE - Mandok VSE bajnokai labdarugo merkozes (3)