40 eve varos vasarosnameny

fiatal gazda pályázat

Módosult „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-6.1.1-16 kódszámú) felhívás és dokumentációja.

A módosulások az alábbi pontokat érintik:

Szakmai mellékleteket tartalmazó fejezet: kiegészült egy 14. számú melléklettel „Kormányhivatal igazolása a mezőgazdasági tevékenységgel hasznosított területadatokról” címmel.
A felhívás 3.4.1.1 B) 9. pontja előírja, hogy a Kedvezményezett köteles a támogatási kérelem benyújtásától kezdődően a minimális jogosultsági feltételként előírt, legalább 6 000 STÉ üzemméretet fenntartani a működtetési időszak végéig, továbbá a támogatást igénylő az Üzleti Terv II/2. pontjában vállalást tehetett arra vonatkozóan, hogy a működtetési időszak 4. év végére a támogatási kérelem benyújtásakor igazolt STÉ értéket megnöveli.

A 14. számú mellékletet az üzemméret igazolására (a felhívás 4.1. pontjában megjelölteken túl) lehet felhasználni, amellyel olyan területre vonatkozó STÉ érték is igazolható, amely a TERA kérelemben nem szerepel.

A felhívásban a korábban Támogatói Okirat „kézbesítése” meghatározást a továbbiakban felváltja a Támogatói Okirat „hatályba lépését” megfogalmazás.
A fenti módosításokkal összhangban módosult a 9. számú melléklet (Jogkövetkezmények), 13. számú melléklet (Szakmai beszámoló) valamint a Támogatói Okirat is.

agroforum.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?