Fölszállott a Páva: A dombrádi néptáncost választották 2015 legígéretesebb tehetségének

40 eve varos vasarosnameny
Fölszállott a páva a döntőben a dombrádi fiú!

Internet

Véget ért a Fölszállott a Páva népi tehetségkutató, a dombrádi Hoksz Attila tarolt a döntőben. A fiatal tehetség a rétköz szívében, Dombrádon él. Itt kezdett el táncot tanulni Szalkayné Szénégető Krisztina, egykori osztályfőnöke mentorálásának köszönhetően.

Maximálisan

A rétközi táncos kislegény nem gondolta volna, hogy idáig sikerül eljutnia. Krisztina tanárnő nevezte be a versenyre, ő pedig cserébe megígérte, hogy a legjobbat hozza ki önmagából. Hiteles visszaigazolás részére, hogy az elődöntőben maximális pontszámot kapott a zsűritől, majd a középdöntőben ötvenkilenc pontot szerzett.
Elérkezett a döntő napja is, egy emberként szurkolt érte a szülőföldje apraja-nagyja, biztatásként pedig Attila nagy sikerrel vette az akadályokat, hiszen a Rábaközi táncával elkápráztatta a nézőket. Olyannyira, hogy a műsor végén kiderült, sikerült megnyernie azt a díjat, amelyet a legtöbb közönségszavazatot szerző versenyzőnek szánt a nagyérdemű.

Teljesül egy álom

Emellett még egy külön elismerésben részesült, ugyanis megválasztották 2015 legígéretesebb tehetségének, melyhez szintén társult plusz egymillió forint az OTP Bank felajánlásának köszönhetően.

Attila elmondta, hogy nagyon örül, hogy ezt sikerült elérnie, mivel olyan anyagi helyzetben vannak, hogy lehetőségük egyébként nem engedte volna meg, most sikerült megvalósítania az édesanyja álmát is, mely az, hogy vegyenek maguknak egy saját házat, ugyanis Dombrádon már egy kisebb otthon ebből a pénzből ki fog telni. Nagy pihenés és rengeteg fellépés vár a közeljövőben az ifjú dombrádi tehetségre.

KM/Szabolcsonline

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?