Fölényes játékkal ütötte ki Gergelyiugornya a forduló rangadóján Nyírmadát

40 eve varos vasarosnameny

gergelyiugornya-nyirmada bajnoki labdarugo merkzes

Vásárosnamény-Gergelyiugornya – Igazi szomszédvári rangadó várta a Bereg szívében, Vásárosnaményban Gergelyiugornyát, akik hazai pályán fogadták Nyírmmada csapatát a Megye II. osztály kilencedik fordulójában. A mérkőzés az első félidőben izgalmas és változatos játékképet mutatatott a szép számmal összegyűlt nézősereg legnagyobb örömére. A vezetést egy jogosan megítélt bűntetőt kövcetően Nyírmada együttese szerezte meg, melyet aztán számtalan hazai helyzet követetett, melyből egyet aztán az első félidő hosszabításában sikerült gólra is váltania a beregieknek. A második félidőben a fizikálisan elfáradó madaiak 20 perc leforgása alatt öt gólt kaptak, a fölényesen játszó gergelyiugornyiaktól, eldöntve ezzel a mérkőzést. A folytatásban a csapongó játéknak köszönhetően helyzetek sora alakult ki mind a két oldalon, melyből még két-két találat született, így a végén megérdemelt, szép játékkal aratott kiütéses győzelmet Gergelyiugornya csapata.


Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise labdarugo merkozes (3)Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise labdarugo merkozes (2)Gergelyiugornyai SE - Nyirmadai ise labdarugo merkozes (1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?