40 eve varos vasarosnameny

kozgyulas vasarosnameny se

Vásárosnamény – Lassan itt a tavasz, mely a Bereg szívében tevékenykedő egyesületeknél a beszámolók, évértékelők és a közgyűlések időszakát jelenti. Nem történt ez másként, a Bereg legnépszerűbb sportegyesületénél, a Vásárosnamény SE-nél sem.

A közgyűlést az egyesült elnöke, Filep Sándor nyitotta meg, aki elsőként megköszönte a népes számú tagság jelenlétét. Ezt követően három napirendi pont megtárgyalására tett javaslatot, melyben az elmúlt és a jelen év gazdálkodásának beszámolóit hallgathatták meg a jelenlévők. Az egyesületi elnök beszámolóját, melyből kitűnt, hogy stabil gazdálkodást jellemzi az egyesületet, melyet a tagság egyhangúan el is fogadott. Filep Sándor ezt követően a szakosztályok tevékenységéről beszélt elismerően, mely után a tagok kérdéseket tehettek fel az elnökségnek és Dudás Zoltán vezetőedzőnek.

Az évértékelő közgyűlést követően az egyesület elnöke, Filep Sándor értékelte az elhangzottakat:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?