Közzétette - Kategória - Elsőkézből a Beregből, Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek, Videóinterjú

Filep Sándor, a Vásárosnamény SE elnöke értékeli a kiütéssel megnyert tuzséri rangadót


Filep Sándor, a Vásárosnamény SE elnöke értékeli a Tuzsér elleni győztes találkozót

Vásárosnamény – Kiütéses győzelemmel abszolválta rangadóját a Bereg legnépszerűbb csapata, Vásárosnamény, aki Tuzsér csapatát legyőzve, immár a táblázat középmezőnyében foglal helyet. Nagyon kemény, férfias, ám sportszerű mérkőzésen jó ellenfelet legyőzve 5-2-es győzelmet arattak a fiúk – kezdte gondolatait Vásárosnamény Sport Egyesületének elnöke, Filep Sándor, aki a hatodik fordulóban a sikeresen abszolvált mérkőzést elemzi.

Hiányérzettel kezdte a találkozót, hiszen véleménye szerint a bajnokaspiráns Sényő ellen nyújtott játék sokkal intenzívebb volt, de mint mindent az eredményesség felülírja a mutatott játék képét. A mérkőzést tekintve az első félidő döcögősen indult, hiszen korán vezetést szerzett az ellenfél, melyet egy kiállítás és egy bűntető követett, így 1–1-es döntetlennel jött vissza a mérkőzésbe a hazai csapat. A szünetben és a második játékrészben meggyőződése szerint az alapos edzői fejmosás, a szakmaiság előtérbe helyezésével, illetve pontos passzokkal ,,szétfejeltük,, őket – fogalmazott az egyesület elnöke.

Összességében úgy vélte, hogy megérdemelten tartották itthon a három pontot, ezáltal a 18 megszerezhető pontból kilencet szerzett a csapat, mely véleménye szerint elfogadható. Továbbá a védelem teljesítménye hagy még maga után kívánnivalót, hiszen 15 kapott gólnál jár az együttes. Megköszönte a szakmai stáb munkáját is, akik szép környezetet és kiváló mérkőzésre alkalmas feltételeket varázsoltak a Sportpályára. Megemlítette tovább Lizák Bence, a csapat kulcsjátékosának visszatérését is, aki máris két büntető kiharcolásával tért vissza, majd a ,,Dávidok napjának,, nevezte a mérkőzést, hiszen a csapat összes találatát Deskó Dávid és Nagy Dávid szerezte.

Nincs más hátra, mint előre, jön Nagyhalász, akit az elmúlt szezonban nem tudtunk legyőzni. Nehéz mérkőzésre számít az elnök, hiszen csupán három gólt kapott eddig az együttes.Végül kitért a szurkolókra is, akiktől korrekt és sportszerű szurkolást vár el, hiszen minősíti ez a Bereg szívét és annak sportéletét is. A néha túlfűtött indulatoknak köszönhetően az elmúlt év során nagy összeget kellett büntetésként befizetni, melyből a pálya és annak környezete is fejlődhetett volna.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük