40 eve varos vasarosnameny

Vásárosnamény bajnokcsapata

Vásárosnamény  – Nagy sikerek otthona az elmúlt évtizedekben is Vásárosnamény, ahol mindig is zajlott a sportélet. A Bereg szíve számtalan szakosztálynak ad otthont, legyen az egyéni- vagy csapatsport, hiszen a város NB II.-es kézilabda illetve asztalitenisz csapattal büszkélkedhet, emellett az úszás és a judo szakosztály is számtalan sikerrel járult már hozzá a Bereg hírnevének öregbítéséhez. Kihagyhatatlan a frissen, a megye legjobbjai közé kerülő labdarúgó szakosztály teljesítménye is, akik a holnapi nap folyamán kezdik el szereplésüket. A megyei első osztály hétvégi nyitányán a beregi együttes, a szintén újonc Cellspan-Balkány csapatát fogadja hazai pályán, a Vásárosnaményi Sporttelepen.  A Tivadar András által irányított együttesnél nem volt jelentős játékosmozgás a holtszezonban.

Tivadar András Vásárosnaményi edző

A csapat trénere, Tivadar András abban reménykedik, hogy jól kezdik a bajnokságot. A holnapi megmérettetésről annyit mondott, hogy háromesélyes a mérkőzés, annál is inkább, mert nem árt észben tartani, hogy ez nem a megye kettő, itt minden egyes megszerzett pontot meg kell majd becsülni.

Filep Sándor

A klub elnöke, Filep Sándor közösségi oldalán közzétett üzenetében buzdította a csapat szurkolóit és játékosait:

Snap_2016.08.13_00h16m39s_002_

,,Kedves Játékosaink, Szurkolóink! Hajrá, Namény! Abból főzünk, amink van! Célunk közös: türelemmel, okosan, higgadtan stabil csapat legyünk a Megye I-ben! Valami véget ért, de valami csak most kezdődik! Csodák nincsenek, de csodákra képes játékosaink IGEN. Akár jó, akár rossz kezdéssel is, de vívjunk harminc meccset emelt fővel, tisztességesen EGYMÁSÉRT!”

Forrás: Kölcsey TV

A holnap 17 órakor kezdődő mérkőzésekkel hivatalosan is elkezdődik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobb tizenhat futballcsapatát magába tömörítő labdarúgó bajnokság, a KELET Takarék Megyei I. osztály, 2016-2017-es labdarúgó szezonja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?