40 eve varos vasarosnameny

Filep Sándor ,,Közel 100 milliós korszerűsítés indult el a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban

Vásárosnamény – Közel százmillió forintos beruházás indul a Bereg szívében, Vásárosnaményban tevékenykedő II. Rákóczi Ferenc Gimnázium komplexumában- tájékoztatta szerkesztőségünk Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere.

A Klebelsberg Központ kezdeményezésére elkezdődött fejlesztés során egyebek mellett az intézmény tornacsarnoka, a nyelvi labor is új ,,köntöst,, kap. Emellett az intézmény több részén energetikai korszerűsítésre is sor kerül, melynek keretein belül a nyílászárók és a fűtőtestek is cserélésre kerülnek. Ezen felül három tanterem teljesen megújul majd. A város első embere továbbá azt is elmondta, hogy e korszerűsítés az iskola amúgy is színvonalas oktatását emeli, mint fogalmazott: ,, Nyugodtabb környezetben élhetik mindennapjaikat a tanárok és a diákok egyaránt”.

További részletek a videóinterjúban:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?