Közzétette - Kategória - Vásárosnamény hírei, Vásárosnamény SE, Vásárosnaményi Krónikák, Vásárosnaményi sporthirek, Vezér cikkek

Filep Sándor: ,,Fiatalos arculatot kap a Művelődési Központ Vásárosnaményban”

Vásárosnamény tovább fejlődik Elkezdődött a Művelődési Központ modernizációja

Vásárosnamény – Vásárosnamény területén az elmúlt évek folyamán, több milliárdnyi fejlesztés valósult és valósul meg jelen pillanatban is. A Terület- és  Településfejlesztési Operatív Program keretein belül zajló fejlesztések lassan a végéhez közelednek, míg az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretein belül is vannak komoly lépések – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor polgármester.

Utóbbi keretein belül kiemelte, hogy bruttó 12.446.000 forintból most a Művelődési Központ belső felújítására kerül sor. Az intézmény rekonstrukciója során, így megújul annak 166 négyzetméteres kiállítóterme, mely teljes padlócserét, álmennyezet felhelyezését és energetikai fejlesztést tartalmaz. A padlózat cseréjénél ragaszkodtak a hagyományos parkettához, gondolva ezzel a város néptáncos tehetségeire. Teljes rekonstrukcióra kerül továbbá kerül a két vizesblokk, a ruhatár, a lépcsők és a feljárók is. A munkálatok már javában folynak, így hamarosan egy megújult kulturális intézmény várja az oda látogatókat.

Vélemény, hozzászólás?