40 eve varos vasarosnameny
Filep Sándor Az önkormányzat teszi a dolgát! (3)

A hivatalos mérési helyen, a szennyvíztelepi kifolyónál vettünk vízmintát, nem pedig “valahol”… Fotó: Filep Sándor

Vásárosnamény – Július 25-én 14.00 órától egyeztetésen vettünk részt az érintett szervezetekkel. Valamennyien a megoldást keressük,tudván azt persze, hogy mára már egy politikai síkra terelt ügyről van szó. A végleges megoldás az, hogy pályázati forrásból egy új szennyvíztisztító telep épüljön ( kb. 1 milliárd forint ). Ezen a héten információink szerint ez a folyamat felgyorsult.

Filep Sándor Az önkormányzat teszi a dolgát! (2)

Fotó: Filep Sándor

Nyilván addig – a csatolt valós mérési eredmények által bizonyítottan, egy komponens kivételével megfelelve – a jogszabályi határértékeket, az üzemeltető TRV Zrt. továbbra is fenntartja. A mai személyes bejáráson tapasztaltuk, hogy mindent megtesznek a cég szakemberei a megfelelő vízminőségért, annak javításáért, a tisztítási hatékonyság fenntartásáért.

Filep Sándor Az önkormányzat teszi a dolgát! (1)

Fotó: Filep Sándor

Mai bejárásunk és víz-mintavételünk alátámasztja a korábbi jegyzőkönyvek eredményeit.

Ezúton felhívom a tisztelt sajtó és az érintett politikusok figyelmét arra, hogy az elmúlt időszakban tett, megfelelő bizonyítékokkal alá nem támasztott mondataikkal sokat ártottak a térség turizmusának, az itt élő embereknek.

Íme a vizsgálati jegyzőkönyv:

2016.07.12.

Filep Sándor polgármester

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?