Közzétette - Kategória - Beregi határrendészeti hírek, Beregsurány, Szatmár - Szabolcs - Rétköz térség hírei, Vezér cikkek

Figyelmeztető lövésekkel állították meg a cigicsempészeket beregsurányi határnál

Figyelmeztető lövésekkel állították meg a cigicsempészeket beregsurányi határnál (1)

Beregsurány, Asztély – A határrendészek újabb csempészkísérletet akadályoztak meg az ukrán – magyar államhatáron.Július 17-én este a Beregszászi járásban található Asztélyi átkelőhelyen a határőrök kénytelenek voltak figyelmeztető lövéseket leadni, hogy meg tudják állítani a csempészeket.

Az illegális tevékenység előkészületéről a határőröknek egy helyi lakos számolt be. A rendőrök azonnal megkezdték keresési tevékenységüket, aminek következtében három személyt fedeztek fel. A törvénysértők nem reagáltak a határőrök figyelmeztetéseire, ezért a tisztviselők figyelmeztető lövéseket adtak le a levegőbe – adta hírül a Zak-kor.netkárpátaljai hírportál.

Ennek következtében a határőrök egy magyar állampolgárt tartóztattak le, akit az eset tisztázására a Munkácsi Határőregységre szállítottak. A magyar állampolgár mellett a határrendészek 6 kartondoboz csempészcigarettát találtak. A két eddig ismeretlen határsértő elmenekült a helyszínről.

A csomagokban összesen 5000 csomag zárjegy nélküli dohánytermék volt. Az ügyben jelenleg tart a vizsgálat.

[slideshow_deploy id=’127403′]

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1424091777679877/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

karpatinfo

Vélemény, hozzászólás?