Közzétette - Kategória - Galéria, Gergelyiugornya, Kép, Kiemelt album, Kiemelt rendezvények, Sárkányhajó Roadshow, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Fergeteges hangulatú családi nap festői környezetben, a gergelyiugornyai Tisza-parton


Családi nap vasarosnamény 1[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1396738657081856/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

Vásárosnamény – A Bereg szívében, Vásárosnaményban számtalan olyan rendezvény kerül lebonyolításra, ahol a családok illetve a város legkisebb lakói kerülnek fókuszba. Az elmúlt évben indult Családi nap is ilyen rendezvény, mely egy évvel ezelőtt indult hagyományteremtő útjára a festői szépségű, méltán messze földön híres gergelyiugornyai Tisza-partjának mentén. A családi programok tartalmas sorát a parton zajló II. Sárkányhajó Roadshow tette még különlegesebbé.

Családi nap vasarosnamény - Filep sándor köszöntő

A rendezvényt a város első embere, Filep Sándor nyitotta meg, aki beszédében kiemelte mennyire fontos a felnövekvő generációkra való figyelem, hiszen a jövőben a városunk magját képezhetik majd. Továbbá megköszönte a szervezőknek áldozatos munkájukat, mellyel ismét sikerült felülmúlni az előző évi, sikeres programokat. Örömtelinek nevezte azt is, hogy ismét megtelt a Tisza-part , mely a szórakozni, illetve kikapcsolódni vágyók mellett a vendéglátó egységeknek és az egyre jobban kiépülő infrastruktúrára is pozitív hatást jelenthet.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - gergelyiugornyai mazsorett csoport botos tánc

Beszédét követően a gergelyiugornyai gyerekekből álló mazsorett csoport lépett a színpadra, ahol két produkcióval is elkápráztatták a jelenlévőket.

elvalaszto 4

Első produkciójukban Török Ágnes által megálmodott, káprázatos mozgáselemekkel tarkított koreográfia késztette tapsra a jelenlévőket.

Családi nap vasarosnamény - gergelyiugornyai mazsorett csoport pom-pom bemutató

Második produkciójuk során az Amerikából útjára induló, világszerte egyre népszerűbb pom-pom bemutató követett, melynek látványos elemei méltán okoztak hangos tapsot a közönség sorai között.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Latin dance studio bemutatoja

A következő produkcióban a Latin Dance Studio fergeteges Dél-Amerikai táncbemutatója késztette mozgásra a gyerekeket és a felnőtteket a színpad közvetlen környezetében.
elvalaszto 4

csaladi nap vasarosnamenyban - bábszinhaz

A legkisebbek számára is számos tartalmas programot tartogatott ez a nap, hiszen a kézműves és ügyességi játékok mellett Sánta Miklósné által betanított bábszínház is nagy sikert aratott a gyerekek körében.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Gombóc interaktiv gyerekműsor

A gyerekek szórakoztatása ezzel nem ért véget, hiszen a folytatásban a Gombóc Együttes interaktív műsora kápráztatta el a kicsikkel egyetemben a felnőtteket is.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - judo bemutato

A sport és a mozgás is jelentős szerepet töltött be a családi nap tartalmas programjainak sorában, hiszen az ügyességi versenyek és feladatok mellett a Szelet Kelet judosai is bemutatót tartottak a Tisza-part fövenyén.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Roy és Adam tiro koncert

Az egész napos programsorozat ezt követően a színpadon folytatódott, ahol a Magyarországon méltán neves Roy & Ádám Trió adott egy fergeteges koncertet.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Riko flash es spinyo koncert

A folytatásban Riko Flash és Spinyó duettje mozgatta meg a színpad előtti lelkes közönséget szókimondó, ütemes zenéjükkel.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - 5 pont zenekar koncertje

A továbbiakban az 5 pont zenekar lépett a világot jelentő deszkákra, akik számos neves régi magyar dallal kényeztették a közönség színe-javát. A rendezvényt a Kisvárdáról érkező Szextett zenekar nagyszerű koncertje zárta.

[slideshow_deploy id=’126316′]


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük