Közzétette - Kategória - Galéria, Gergelyiugornya, Kép, Kiemelt album, Kiemelt rendezvények, Sárkányhajó Roadshow, Vásárosnamény, Vásárosnamény, Kisvárda,Záhony, Mátészalka, Fehérgyarmat, Csenger hírei, Vezér cikkek

RENDEZVÉNY KÉPEKBEN

FACEBOOK VIDEÓK

TWITTER BEJEGYZÉSEK

FACEBOOK OLDAL

INSTAGRAM KÉPEK

Fergeteges hangulatú családi nap festői környezetben, a gergelyiugornyai Tisza-parton

Családi nap vasarosnamény 1[fbvideo link=”https://www.facebook.com/BeregiHirek/videos/1396738657081856/” width=”650″ height=”365″ onlyvideo=”1″]

Vásárosnamény – A Bereg szívében, Vásárosnaményban számtalan olyan rendezvény kerül lebonyolításra, ahol a családok illetve a város legkisebb lakói kerülnek fókuszba. Az elmúlt évben indult Családi nap is ilyen rendezvény, mely egy évvel ezelőtt indult hagyományteremtő útjára a festői szépségű, méltán messze földön híres gergelyiugornyai Tisza-partjának mentén. A családi programok tartalmas sorát a parton zajló II. Sárkányhajó Roadshow tette még különlegesebbé.

Családi nap vasarosnamény - Filep sándor köszöntő

A rendezvényt a város első embere, Filep Sándor nyitotta meg, aki beszédében kiemelte mennyire fontos a felnövekvő generációkra való figyelem, hiszen a jövőben a városunk magját képezhetik majd. Továbbá megköszönte a szervezőknek áldozatos munkájukat, mellyel ismét sikerült felülmúlni az előző évi, sikeres programokat. Örömtelinek nevezte azt is, hogy ismét megtelt a Tisza-part , mely a szórakozni, illetve kikapcsolódni vágyók mellett a vendéglátó egységeknek és az egyre jobban kiépülő infrastruktúrára is pozitív hatást jelenthet.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - gergelyiugornyai mazsorett csoport botos tánc

Beszédét követően a gergelyiugornyai gyerekekből álló mazsorett csoport lépett a színpadra, ahol két produkcióval is elkápráztatták a jelenlévőket.

elvalaszto 4

Első produkciójukban Török Ágnes által megálmodott, káprázatos mozgáselemekkel tarkított koreográfia késztette tapsra a jelenlévőket.

Családi nap vasarosnamény - gergelyiugornyai mazsorett csoport pom-pom bemutató

Második produkciójuk során az Amerikából útjára induló, világszerte egyre népszerűbb pom-pom bemutató követett, melynek látványos elemei méltán okoztak hangos tapsot a közönség sorai között.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Latin dance studio bemutatoja

A következő produkcióban a Latin Dance Studio fergeteges Dél-Amerikai táncbemutatója késztette mozgásra a gyerekeket és a felnőtteket a színpad közvetlen környezetében.
elvalaszto 4

csaladi nap vasarosnamenyban - bábszinhaz

A legkisebbek számára is számos tartalmas programot tartogatott ez a nap, hiszen a kézműves és ügyességi játékok mellett Sánta Miklósné által betanított bábszínház is nagy sikert aratott a gyerekek körében.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Gombóc interaktiv gyerekműsor

A gyerekek szórakoztatása ezzel nem ért véget, hiszen a folytatásban a Gombóc Együttes interaktív műsora kápráztatta el a kicsikkel egyetemben a felnőtteket is.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - judo bemutato

A sport és a mozgás is jelentős szerepet töltött be a családi nap tartalmas programjainak sorában, hiszen az ügyességi versenyek és feladatok mellett a Szelet Kelet judosai is bemutatót tartottak a Tisza-part fövenyén.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Roy és Adam tiro koncert

Az egész napos programsorozat ezt követően a színpadon folytatódott, ahol a Magyarországon méltán neves Roy & Ádám Trió adott egy fergeteges koncertet.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - Riko flash es spinyo koncert

A folytatásban Riko Flash és Spinyó duettje mozgatta meg a színpad előtti lelkes közönséget szókimondó, ütemes zenéjükkel.

elvalaszto 4

Családi nap vasarosnamény - 5 pont zenekar koncertje

A továbbiakban az 5 pont zenekar lépett a világot jelentő deszkákra, akik számos neves régi magyar dallal kényeztették a közönség színe-javát. A rendezvényt a Kisvárdáról érkező Szextett zenekar nagyszerű koncertje zárta.

Vélemény, hozzászólás?