40 eve varos vasarosnameny
Vásárosnamény DSE-Ibrány SE U19
Vásárosnamény – Bravúros győzelmet arattak a Vásárosnaményi Diák Sport Egyesület U19-es szakosztályának labdarúgói a Kelet Takarék csoport U19-es megye I. osztályának tavaszi szezonjának második mérkőzésén. A játékrész első felében kiegyenlített játék folyt, ahol mindkét csapat sorra dolgozta ki helyzeteit, de a kapuba betalálnia egyik csapatnak sem sikerült. A második félidőben a három pontért küzdő naményiak átvették a kezdeményezést és számos helyzetet kidolgozva fokozatosan múlták felül ellenfelüket taktikailag és fizikálisan egyaránt. Az Udvarhelyi Zoltán által irányított legénység csapatként működve, remek játékkal aztán ötször is beköszönt a hazaiak kapujába, így aratva magabiztos győzelmet.
Udvarhelyi Zoltán – vezetőedző: Gratulálok csapatomnak a megfelelő hozzáálláshoz! Köszönöm, hogy megvalósították azt, amit kértem az öltözőben és az edzéseken. Az ellenfelünket a második félidőben sikerült gólra törő játékunkkal és a taktikai fegyelem betartásával padlóra küldenünk. A mérkőzést egyébként is kontroll alatt tudtuk tartani, így véleményem szerint megérdemeltük a három pontot.
Vásárosnamény DSE-Ibrány se 19 (2)Vásárosnamény DSE-Ibrány se 19 (3)Vásárosnamény DSE-Ibrány se 19 (1)
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Vélemény, hozzászólás?