Közzétette - Kategória - Bereg, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Regionális hírek, Vásárosnamény hírei, Vásárosnaményi Krónikák, Vezér cikkek

Fair Play Cup területi tornán a vásárosnaményi diákok


Záhonyi és kisvárdai továbbjutók a Fair Play Cup területi tornájáról

Az első alkalommal megyei döntőbe jutott záhonyi kollégisták Kocsárdy Gyula MLSZ koordinátor és Papp Ferenc megyei főszervező társaságában.

Vásárosnamény – A Magyar Labdarúgó Szövetség ebben a tanévben is megrendezi a középiskolák 15-19 éves korosztályának kispályás focibajnokságát, melynek első tavaszi körzeti tornáját megyénkben hétfőn rendezték meg Kisvárdán.

A rendezvény célja a női és férfi szabadidős labdarúgás népszerűsítése, az egészséges életmódra nevelés, a fair play szellemiség és magatartásforma népszerűsítése. Az e tanévi kupára rekordszámú, összesen 100 csapat nevezett megyénkben.

A felmenő rendszerű vetélkedésen a Kisvárda környéki iskolák területi tornájának hétfőn a KSE műfüves pályái nyújtottak otthont. Kisvárda, Dombrád, Vásárosnamény és Záhony tanodáinak képviseletében a 13 fiú csapat három, míg a 8 leány csapat két csoportban mérte össze erejét, melyeket a helyosztó mérkőzések követtek. Az őszi, záhonyi és a tavaszi, kisvárdai forduló eredményeinek összesítése után két leány: a Besis Csajok I. (Bessenyi Gy. Gimn.) és az FC Refi (Református Gimn.), valamint három fiúcsapat: az Aranyászok (Bessenyei Gy. Gimn.), a Nemzeti 11 (Szent L. Katolikus Középiskola) és a Hű-Béresek (Dr. Béres József Kollégium) áprilisban a megyei döntőben folytathatja tovább a versengést.

Gál Ádám, Molnár Attila


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük