Közzétette - Kategória - Bereg, Bereg, Szatmár és Rétköz térségi krónikái, Beregdaróc, Beregi Krónikák, Beregi Sport krónikák, Regionális hírek

,,Ezt hitték, a bab is hús,, Beregdarócon!


Beregdaróc

Beregdaróc–Márk-Vállaj 0–4 (0–2)

Beregdaróc, 100 néző, v.: Papp I.

Beregdaróc: Béres (Ábrán) – Varga T., Varga G., Halász, Dub, Szász (Ecsedi), Veress I R. (Lukovics J.), Kizman, D. Pethe, Lizák Bence (Lukovics M.), Kovtun. Edző: Baracsi Endre.

Mérk-Vállaj: Boros – Szabó M., Bozsányi, Molnár, Peres, Cimpam, Schupler, Szabó I., Sarbau, Paskuly, Szimuly Gergő (Petrohai). Edző: Szimuly Gábor.

Gól: Cimpam 2, Molnár, Peres. Ifi: 1–5.

Baracsi Endre: – Sajnos az utóbbi hetek eredményes játéka után . Ennek eredménye, hogy nem tudtuk felvenni a mérkőzés ritmusát, küszködtünk, figyelmetlenek voltunk. Nagy kár érte… Más. Tudom, hogy a szövetség nagy bajban van a játékvezetők terén, sokat beszéltünk velük erről. De amit az ifjúsági meccsen tapasztaltam, az megdöbbentő volt. Arrogáns, flegma, lekezelő, gúnyos játékvezetés. Mindez pénzért. Én szégyeltem magam. Aztán a felnőtt meccs játékvezetése után rá kellett döbbennem arra, hogy csak a képességeik szerint tették a dolgukat. Sajnálom a szövetséget, és ezt a szerencsétlen kis megyei focit.
Szimuly Gábor: – Profi játékvezetés mellett, taktikus, és fegyelmezett játékkal, esélyt sem adva a hazaiaknak a gólszerzésre, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a fiataljaink újabb fölényes sikeréhez.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük