Közzétette - Kategória - Vásárosnaményi Krónikák

Épségben kerültek elő a vásárosnaményból eltűnt gyerekek


rendőrség 1f

Egyik hozzátartozójukkal voltak azok a gyerekek, akiknek eltűnését 2015. november 3-án jelentették be a rendőrségre. A kisfiúkat a rendőrök meghallgatták, nem merült fel bűncselekményre utaló körülmény.

 

Előzmények:

Vásárosnamény – A két kisfiú reggel az iskolába indult, azóta nem látta őket senki. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság 15070/8361/2015. ideiglenes számon folytat eljárást Oláh Tibor Barnabás és Oláh Kevin Brájen eltűnése miatt. A bejelentés szerint a 8 éves és a 6 éves vásárosnaményi fiúk 2015. november 3-án 7 óra körüli időben lakásukról elindultak az iskolába, azonban oda nem érkeztek meg, jelenlegi tartózkodási helyük ismeretlen. A rendőrség azóta nagy erőkkel keresi a gyerekeket.

Oláh Tibor Barnabás eltűnése napján kék színű farmernadrágot, fekete kapucnis pulóver, sötétbarna kapucnis kabátot viselt, illetve volt nála egy piros színű hátitáska. Oláh Kevin Brájen kék színű farmernadrágban, fekete pulóverben, zöld színű kabátban, valamint hátán egy zöld színű táskával hagyta el az otthonát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a keresett személyek tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 06-42-524-600 telefonszámot, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót!

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük